Despre Restaurant Ancestrale

Despre Echipa Restaurant Ancestrale

RESTAURANT ANCESTRALE

 

se află în centrul vechi al Constanței, pe strada Ion Lahovari, în apropierea celui mai frumos bulevard al orașului, Bd. Elisabeta. Clădiri vechi, de o frumusețe aparte, spun poveștile boemei Belle Epoque. Constanța este un oraș multicultural prin excelență, unde tradițiile diferitelor popoare conlocuitoare creeaza un melanj încântător de gusturi, culori, obiceiuri.

In incinta Hotelului Boutique VILA OPT, din Constanta, am pus fundatia RESTAURANTULUI ANCESTRALE, un loc cu un design aparte, istorie, lumini avant gardiste, confecții metal și lemn făcute pe comandă.

S-ar putea spune că hotelurile boutique sunt pentru călătorii care vor să profite la maximum de șederea lor, să se conecteze la cultura locului, arta și scena gastronomică și, în special, să aibă servicii excelente și cazare confortabilă fără să trebuiască să depună efort pentru asta.

Pentru următoarea ta vizită în CONSTANTA, vei descoperi la Vila OPT, boutique hotelul ideal pentru cazare, o vilă veche de peste 100 de ani complet renovată, în care glam-ul contemporary chic întâlnește farmecul discret al obiectelor decorative de colecție si RESTAURANTUL ANCESTRALE, un spatiu in care timpul, focul, jarul, lemnul fosil si o raza de lumina Davide Groppi ne ajuta sa impartasim cu tine experientele noastre.

ANCESTRALE si VILA OPT se afla intr-o fostă casă interbelică, cu o istorie interesantă, pe care am reușit să o punem în valoare, după zeci de ani de neglijență și nepăsare, și să o transformăm într-un punct de atracție și interes pentru turiștii care vin sa se cazeze în frumosul nostru oraș de la malul mării.

 

Simplitatea, emoția și originalitatea creativă sunt componentele fundamentale ale fiecărei lămpi proiectate de Davide Groppi. De aceea le-am ales pentru ANCESTRALE întrucât se integrează perfect și pun în valoare designul minimalist, unic, al restaurantului.

Pentru ANCESTRALE, am hotărât de la început să folosim cele mai bune materiale și furnizori de prestigiu din lume. Finisaje Benjamin Moore, mobilier de la furnizori italieni de top, scaune Marelli, etc.

Viața este, până la urmă, o sumă de experiențe și amintiri, iar noi, la ANCESTRALE, încercăm să facem viața mai frumoasă clienților noștri și clienților clienților noștri.

 

Restaurant ANCESTRALE, UN RESTAURANT BOUTIQUE IN CENTRUL ORASULUI CONSTANTA

Un spatiu in care timpul, focul, jarul, lemnul fosil si o raza de lumina Davide Groppi ne ajuta sa impartasim cu tine experientele noastre.

 

GASTRONOMIA NOASTRA

In spatele fiecarui produs e ascunsa o poveste despre oameni si locuri, care asteapta sa fie descoperita. Respectam traditia, privind-o prin ochi contemporani si ne ghidam dupa propriul orizont gastronomic, pentru a celebra o experienta unica.

 

MENIU

Iubim, respectam si cautam fiecare produs local. Il imbracam in savoare, ii punem in evidenta aroma, adaptandu-ne fiecarui sezon. Totul se rezuma la emotie si gesturi simple. Te invitam sa experimentezi alaturi de noi stari si trairi prin lumea culinara “Ancestrale”.

 

ECHIPA

Suntem un grup unit prin aceleasi idealuri. Ingredientele reprezinta inspirația noastra, iar calitatea lor ne face sa fim creatori de frumos. Dorim sa impartasim cu oaspetii nostri experiente culinare acumulate de-a lungul timpului.

 

DECORUL. O CONTOPIRE ÎNTRE ARTIZANAT SI EXPERIENTA

Calitatea se regaseste in fiecare mic detaliu si toate elementele sunt atent alese pentru a te insoti intr-o calatorie unica. Totul este creat in jurul tau, pentru tine. Alege sa experimentezi alaturi de noi, prin ingrediente si povestea lor.

Lasă un răspuns