Restaurant Ancestrale Constanta - UN RESTAURANT BOUTIQUE IN CENTRUL ORASULUI CONSTANTA

Un spatiu in care timpul, focul, jarul, lemnul fosil si o raza de lumina Davide Groppi ne ajuta sa impartasim cu tine experientele noastre.

BOUTIQUE RESTAURANT

GASTRONOMIA NOASTRA

In spatele fiecarui produs e ascunsa o poveste despre oameni si locuri, care asteapta sa fie descoperita. Respectam traditia, privind-o prin ochi contemporani si ne ghidam dupa propriul orizont gastronomic, pentru a celebra o experienta unica. Te asteptam la Restaurant Ancestrale Constanta.

Meniu

Iubim, respectam si cautam fiecare produs local. Il imbracam in savoare, ii punem in evidenta aroma, adaptandu-ne fiecarui sezon. Totul se rezuma la emotie si gesturi simple. Te invitam la Restaurant Ancestrale Constanta sa experimentezi alaturi de noi stari si trairi prin lumea culinara “Ancestrale”.

THE MENU

Echipa

Suntem un grup unit prin aceleasi idealuri. Ingredientele reprezinta inspirația noastra, iar calitatea lor ne face sa fim creatori de frumos. Dorim sa impartasim cu oaspetii nostri experiente culinare acumulate de-a lungul timpului.

Echipa Restaurantului Ancestrale

DECORUL. O CONTOPIRE ÎNTRE ARTIZANAT SI EXPERIENTA

Calitatea se regaseste in fiecare mic detaliu si toate elementele sunt atent alese pentru a te insoti intr-o calatorie unica. Totul este creat in jurul tau, pentru tine. Alege sa experimentezi alaturi de noi, prin ingrediente si povestea lor.

Lumina Ambientala - Restaurant Ancestrale
Vila opt logo

REZERVA O CAMERA

Book Room - Vila OPT constanta